Billy Raffoul web

Billy Raffoul

Billy Raffoul

dinsdag 19 oktober 2021

dinsdag 19 oktober 2021

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is uitgesteld naar 4 mei 2022. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

NL: Dit is het verplaatste programma van 28 april, 25 september en 14 mei. Tickets gekocht voor die datum en locatie zijn ook geldig voor deze datum en locatie. Let op: dit concert vindt nu plaats in Bitterzoet

ENG: This is the postponed event of April 28th, September 25th and May 14th. Tickets bought for the original date and location are valid for this date and location. Please note: this concert takes place at Bitterzoet. 

========

De Canadese Billy Raffoul bracht in 2017 zijn debuutsingle ‘Driver’ uit, welke sindsdien dient als het visitekaartje van de 25 jarige singer-songwriter. Raffoul weet zijn nummers aan te drijven met zijn soulvolle stem en gevoelige teksten, welke naar eigen zijn geïnspireerd zijn door de muziek van gevierde muzikanten als Jeff Buckley, Neil Young en Joe Cocker. Na het uitbrengen van verschillende singles en de EP’s ‘1975’ en ‘The Running Wild’, verdeelt Raffoul nu zijn tijd tussen Nashville en Los Angeles, waar hij tussen het spelen van shows door met verschillende artiesten heeft samenwerkt. Zo is zijn eerste EP geproduceerd door Mike Crossey (Arctic Monkeys, Foals, The 1975, Kaleo) en heeft hij het support verzorgd voor acts als Kings of Leon, ZZ Ward, Mondo Cozmo en Judah & The Lion.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Billy Raffoul
Op 19 oktober 2021 staat de soulvolle singer-songwriter Billy Raffoul in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Billy Raffoul

Op 19 oktober 2021 staat de soulvolle singer-songwriter Billy Raffoul in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Billy Raffoul

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma