Programma
Billy Rafoul

Billy Raffoul

Billy Raffoul

woensdag 4 mei 2022

woensdag 4 mei 2022

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste programma van 28 april, 25 september, 14 mei en 19 oktober 2021. Tickets gekocht voor die datum en locatie zijn ook geldig voor deze datum en locatie. Let op: dit concert vindt nu plaats in Bitterzoet.

De Canadese Billy Raffoul bracht in 2017 zijn debuutsingle ‘Driver’ uit, welke sindsdien dient als het visitekaartje van de 25 jarige singer-songwriter. Raffoul weet zijn nummers aan te drijven met zijn soulvolle stem en gevoelige teksten, welke naar eigen zijn geïnspireerd zijn door de muziek van gevierde muzikanten als Jeff Buckley, Neil Young en Joe Cocker. Na het uitbrengen van verschillende singles en de EP’s ‘1975’ en ‘The Running Wild’, verdeelt Raffoul nu zijn tijd tussen Nashville en Los Angeles, waar hij tussen het spelen van shows door met verschillende artiesten heeft samenwerkt. Zo is zijn eerste EP geproduceerd door Mike Crossey (Arctic Monkeys, Foals, The 1975, Kaleo) en heeft hij het support verzorgd voor acts als Kings of Leon, ZZ Ward, Mondo Cozmo en Judah & The Lion.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Billy Raffoul
Op 4 mei 2022 staat de soulvolle singer-songwriter Billy Raffoul in Bitterzoet.Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Billy Raffoul

It's a Beautiful Life

Op 4 mei 2022 staat de soulvolle singer-songwriter Billy Raffoul in Bitterzoet.Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Acoustic

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma