Billylockett

Billy Lockett + Ferris & Sylvester

Billy Lockett + Ferris & Sylvester

8 apr 2019

8 apr 2019

Tolhuistuin

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Dit is het verplaatste concert van 1 oktober. Dit concert is tevens verplaatst naar Paradiso Noord vanwege de grote vraag naar kaarten. Kaarten gekocht voor de eerdere datum of oude locatie, blijven ook geldig voor dit concert. 

De Engelse singer-songwriter Billy Lockett is al een tijdje bezig in de luwte, maar 2018 lijkt de grote doorbraak te gaan worden voor hem. Zijn muziek is hartverscheurend en rauw. "I write the sort of music you put on when you have long drive at night time. I know my place and know where I fit. There’s a more grungy, dark Tom Odell feel to things which is pretty much where I’ve always wanted to be," vertelt de singer-songwriter. Zijn Nederlandse debuut beleefde hij bij een 7 Layers session in maart. Single 'Feels So Good' is een goede opwarmer voor een debuutalbum, waar iedereen met smart naar uitkijkt.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Billy Lockett
  • Ferris & Sylvester
Singer-songwriter Billy Lockett geeft een optreden in Paradiso op maandag 1 oktober.

Feels So Good

Singer-songwriter Billy Lockett geeft een optreden in Paradiso op maandag 1 oktober.

Wide Eyed

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (eerder bekend als Paradiso Noord) is gevestigd op IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Let op: voor clubnachten wordt er een andere ingang gebruikt. Je kunt dan naar binnen via Buiksloterweg 5c en dat bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw. Verder kun je in het hele gebouw, dus ook het restaurant, alleen maar met een pinpas/creditcard kunt betalen. Ten slotte is het ook mogelijk om voor het concert een hapje te eten in het restaurant. 

Paradiso Programme

Programma