Programma
Billylockett

Billy Lockett + Ferris & Sylvester

Billy Lockett + Ferris & Sylvester

maandag 8 april 2019

maandag 8 april 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Dit is het verplaatste concert van 1 oktober. Dit concert is tevens verplaatst naar Paradiso Noord vanwege de grote vraag naar kaarten. Kaarten gekocht voor de eerdere datum of oude locatie, blijven ook geldig voor dit concert. 

De Engelse singer-songwriter Billy Lockett is al een tijdje bezig in de luwte, maar 2018 lijkt de grote doorbraak te gaan worden voor hem. Zijn muziek is hartverscheurend en rauw. "I write the sort of music you put on when you have long drive at night time. I know my place and know where I fit. There’s a more grungy, dark Tom Odell feel to things which is pretty much where I’ve always wanted to be," vertelt de singer-songwriter. Zijn Nederlandse debuut beleefde hij bij een 7 Layers session in maart. Single 'Feels So Good' is een goede opwarmer voor een debuutalbum, waar iedereen met smart naar uitkijkt.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Billy Lockett
  • Ferris & Sylvester
Singer-songwriter Billy Lockett geeft een optreden in Paradiso op maandag 1 oktober.

Feels So Good

Singer-songwriter Billy Lockett geeft een optreden in Paradiso op maandag 1 oktober.

Wide Eyed

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma