Programma
Berenice

Berenice van Leer

Berenice van Leer

zondag 5 februari 2023

zondag 5 februari 2023

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Berenice van Leer gaat met haar debuut de wereld een geheel andere kant van zichzelf laten zien. Vanaf jonge leeftijd zet ze podia in binnen- en buitenland in vuur en vlam. Tegenwoordig vooral als frontvrouw van de elektrofunkband Kraak & Smaak, maar je kunt haar ook kennen van Wicked Jazz Sounds. Tussen het touren door heeft ze eigen ideeën voor liedjes verzameld wat heeft geleid tot haar debuutalbum ‘From Silence’. Hierin vindt ze de rust en ruimte voor haar persoonlijke verhaal. Open, eerlijk en vooral dichtbij de luisteraar gaat Berenice op zoek naar acceptatie, rouwverwerking, en het vinden van antwoorden in stilte met deze gelaagde popplaat.

Berenice sloeg de handen ineen met gerenommeerd muziekproducer Mark van Bruggen en wordt live bijgestaan door Salle de Jonge (drums), Daniël van der Duim (keys), Pascal Voorbraak (gitaar) en Rik Kraak (bas). Speciaal voor deze avond in Bitterzoet neemt ze Naomi Pariama en Jessica Manuputty mee voor de achtergrondzang. Haar vader, Thijs van Leer, zal deze avond verschijnen als gastsolist. DJ Phil Horneman (Wicked Jazz Sounds, Sublime) draait voor en na het concert. De eerste singles ‘Close to Me’ en ‘Moon Song’ zijn inmiddels verschenen, en op 18 november komt de derde single uit ‘Turn the World Around’.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Berenice Van Leer

Close To Me

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma