Programma
Ben Watt website

Ben Watt

Ben Watt

woensdag 11 november 2020

woensdag 11 november 2020

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

  • Programma half zittend, half staand

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Ben Watt is afgelast vanwege het annuleren van zijn Europese tour, in verband met de uitbraak van het coronavirus en de daarbij behorende maatregelen. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
English:
The Ben Watt concert is cancelled due to the postponement of his European tour due to the outbreak of the coronavirus COVID-19. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

=============

De Britse muzikale alleskunner Ben Watt komt voor een intiem optreden naar de Tuinzaal van Paradiso Noord. Watt toont al sinds de jaren ’80 zijn kwaliteiten als onder andere singer-songwriter, radio-dj, producer én labeleigenaar. De muzikant werd wereldberoemd als de helft van Everything But The Girl, de band die hij vormde met zijn vrouw Tracey Thorn. Daarna is hij een tijdje de elektronische muziek trouw gebleven, maar in 2014 bracht hij na een periode van 31 jaar zijn tweede soloalbum als singer-songwriter uit. Inmiddels heeft hij zijn oude passie weer helemaal opgepakt. Zo verscheen eind januari 2020 zijn nieuwe soloalbum ‘Storm Damage’, waarmee hij dit jaar op tour gaat.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Ben Watt
Op 21 maart 2020 geeft Ben Watt een concert in Paradiso-Noord in Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Ben Watt

Some Things Don't Matter

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Op 21 maart 2020 geeft Ben Watt een concert in Paradiso-Noord in Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Ben Watt

Sunlight Follows The Night

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma