Programma
Ben Harper web

Ben Harper

Ben Harper

Sunday 12 July 2020

Sunday 12 July 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)

Nederlands:
Het concert van Ben Harper op 12 juli is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op zondag 11 juli 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie. 

English:
The July 12 concert of Ben Harper is postponed to Sunday July 11th. Your ticket remains valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details.

===

De charmante singer-songwriter Ben Harper heeft al talloze, succesvolle platen op zijn naam staan, waaronder meerdere met de band The Innocent Criminals.  Harper is inmiddels een gevestigde naam in de singer-songwriter muziekwereld, vanwege zijn talent voor krachtige nummers schrijven, waarin hij de diepgang durft op te zoeken. Met zijn muziek wil de Amerikaan een boodschap overbrengen en schuwt politieke en spirituele onderwerpen dan ook niet. Gecombineerd met zijn inhoudelijke teksten, weet Ben Harper folk, soul, funk en rock ’n roll op zijn eigen, unieke manier te verzoenen tot sprekende nummers waar zijn stem naadloos bij aansluit. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Ben Harper
Op 12 juli geeft singer-songwriter Ben Harper een optreden in de grote zaal in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Ben Harper

Diamonds On The Inside

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma