Programma
Paradiso

Beethoven's Fifth featuring VJ Aineko

Beethoven's Fifth featuring VJ Aineko

donderdag 17 februari 2011

donderdag 17 februari 2011

Een nieuwe generatie van internationale musici, componisten en andere performers heeft elkaar gevonden in het collectief The Paradiso Orchestra. De leden zijn onder meer afkomstig uit het Koninklijk Concertgebouworkest, het Nederlands Kamerorkest, het Nederlands Blazers Ensemble, EnsembleCaméléon, The New Trombone Collective en Amsterdam Sinfonietta. The Paradiso Orchestra speelt, dwars door alle muziekstijlen heen, de mooiste muziek uit alle (on)denkbare hoeken en gaten van vijf eeuwen muziekgeschiedenis.

Wie kent 'm niet? De 'Vijfde van Beethoven'. The Paradiso Orchestra presenteert dit beroemdste klassieke muziekstuk aller tijden op een manier die je nog nooit hebt meegemaakt. Beethoven in Paradiso, met een volledig symfonieorkest, animaties en VJ Aineko.


Wilt u op de hoogte blijven van het modern(e) (en) klassieke programma van Paradiso? Stuur uw naam en e-mailadres naar [email protected].


Van donderdag 17 februari tot en met zondag 6 maart vindt opnieuw een infiltratie plaats in Paradiso: de installatie Wow! (Write On Wall). Kijk voor meer informatie over de Infiltration Series op www.paradiso.nl/infiltration

Paradiso Programme

Programma