Programma
Beechwood

Beechwood + Wussy

Beechwood + Wussy

zondag 3 juni 2018

zondag 3 juni 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Rechtstreeks van de straten van Brooklyn, New York komt Beechwood. Gordon Lawrence (gitaar, zang), Isa Tineo (drums, zang) en Sid Simons (bas) zijn authentiek, een pure rock 'n roll attitude en daarbij horende onvoorspelbaarheid. Voorbeeld: Toen het debuutalbum 'Spectrum' uitkwam, waren alle drie de bandleden dakloos en in de problemen met justitie. Muzikaal gezien gaat het alle kanten op. Bij vlagen is het heel subtiel (Heroin Honey) en de andere kant is het uiterst duistere postrock (This Time Around). Een band die je naar eigen zeggen kunt haten of liefhebben, maar zeker niet vergeten. 

Het uit Cincinnati, Ohio afkomstige Wussy weet wat hard werken is. Ten tijde van het zesde album hadden alle bandleden nog steeds een "normale" baan. De gitaar gedreven indierock met invloeden van folk en country gaat gepaard met harmonieuze zang. Het vijftal kan in Amerika steevast rekenen op lovende recensies van grote muziekmedia als Rolling Stone en Spin Magazine, maar kende nog nooit groot commercieel succes. 

Line-up

Club

  • Beechwood
  • Wussy

Gratis met de Indiestadpas 2018

Deze avond is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2018 is nog steeds te koop via Ticketmaster en de paradisowinkel.

Op zondag 3 juni presenteert Indiestad Beechwood en Wussy in Paradiso Noord.

Beechwood - Ain't Gonna Last All Night

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Op zondag 3 juni presenteert Indiestad in ieder geval Beechwood en Wussy in Paradiso Noord. Meer bands volgen.

Wussy - KEXP performance

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma