Band studio3

Beach Bunny + Field Medic

Beach Bunny + Field Medic

donderdag 17 februari 2022

donderdag 17 februari 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Het concert van Beach Bunny is verplaatst naar maandag 31 oktober 2022. De locatie en aanvangstijd zijn niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

(English info below)

Nederlands: Dit is het verplaatste concert van 21 april 2021. Tickets gekocht voor die datum blijven geldig voor deze nieuwe datum en lokatie. Let op: de locatie is gewijzigd naar Paradiso Noord. 
English: This is the rescheduled concert of April 21st, 2021. Tickets bought for that date remain valid for this new date and location. Please note: the location changed to Paradiso Noord. 

Afgelopen jaar verscheen debuut 'Honeymoon' van Amerikaanse indiepopband Beach Bunny, welke kon rekenen op lovende kritieken van onder andere Pitchfork, die frontvrouw Lili Trifilio prezen om haar aanleg voor het schrijven over verdriet en onzekerheid met de weemoedige, openhartige eerlijkheid van powerpop. Luister maar eens naar nummers als 'Dream Boy' en 'Ms. California' en dan is meteen duidelijk dat die lof meer dan terecht is.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Beach Bunny
Op maandag 31 oktober 2022 geeft Amerikaanse indiepopband Beach Bunny een optreden in Paradiso. TIckets zijn hier verkrijgbaar.
Op maandag 31 oktober 2022 geeft Amerikaanse indiepopband Beach Bunny een optreden in Paradiso. TIckets zijn hier verkrijgbaar.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma