Programma
Basia Bulat website

Basia Bulat

Basia Bulat

vrijdag 2 oktober 2020

vrijdag 2 oktober 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Basia Bulat op 2 oktober 2020 is uitgesteld en vindt nu plaats op vrijdag 10 september 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 
English:
The October 2nd, 2020 concert of Basia Bulat is postponed to Friday, September 10th, 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

=============

De Canadese zangeres en songwriter Basia Bulat brengt met haar expressieve en hese stem volle zalen moeiteloos tot stilte. Haar folkliedjes zijn soms melancholisch en intens, maar kunnen ook heel opgewekt en pakkend zijn. Ze staat bovendien bekend om het gebruik van minder bekende instrumenten als de autoharp en charango, een soort luit. In 2016 bracht ze haar studioalbum ‘Good Advice’ uit, waarvoor  ze samenwerkte met bevriende muzikant en My Morning Jacket-frontman Jim James. Voor haar nieuwe plaat ‘Are You in Love?’ werkte ze wederom met hem samen en liet zich daarnaast inspireren door singer-songwriters als Minnie Ripperton, Emmylou Harris en Dolly Parton. Het eindresultaat is vanaf 27 maart 2020 te horen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Basia Bulat
Hqdefault 200203 161952

Basia Bulat

Your Girl

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma