Programma
Avi kaplan

Avi Kaplan

Avi Kaplan

Wednesday 22 January 2020

Wednesday 22 January 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Let op! Dit concert is wegens succes verplaatst van Paradiso Noord naar de grote zaal van Paradiso. Reeds gekochte tickets blijven geldig. 

Diep in een bos nabij Nashville, Tennessee houdt Avi Kaplan zich met zijn gitaar verscholen. Daar werkt hij sinds 2017, na een roerige periode met de wereldberoemde a capella groep Pentatonix in Los Angeles, in alle rust aan zijn solomateriaal. Sinds begin dit jaar laat de singer-songwriter single voor single los op de wereld en niet zonder succes. Luister maar eens naar het soulvolle 'Change On The Rise' met de diepe vocalen van Kaplan. Of het meer folk-achtige 'Aberdeen' dat doet denken aan Fleet Foxes. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Avi Kaplan
Op woensdag 22 januari geeft singer-songwriter Avi Kaplan een concert in Paradiso in Amsterdam. Tickets zijn via deze pagina verkrijgbaar.

Change On The Rise

Hqdefault 190930 165214

Aberdeen

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma