Arr Dee

ArrDee + Nelcon

ArrDee + Nelcon

woensdag 16 november 2022

woensdag 16 november 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

De in Brighton geboren en getogen ArrDee is met zijn unieke flow geëxplodeerd binnen de rapscene. De jonge rapper schakelt in zijn repertoire moeiteloos tussen grime, drill en rap. In 2021 verschijnen uit het niets de tracks 'Cheeky Bars' en '6am in Brighton', maar ArrDee zet zichzelf pas echt op de kaart wanneer hij op de remix van 'Body' springt, waarop rappers als Tion Wayne, Russ Millions en Fivio Foreign te horen zijn. Het nummer neemt TikTok praktisch over en levert ArrDee in hetzelfde jaar dat hij zijn eerste singles uitbrengt direct een #1 hit op. 

Dit jaar verscheen ArrDee zijn debuutalbum 'Pier Pressure' en gaat hij voor de eerste keer ooit op tour. Journalist Katie Hawthorne van The Guardian was aanwezig bij het tweede concert van zijn UK-tour: ''Brighton’s teenage megastar conducts the mosh pit with gusto but it’s his subtler songs that mark him out as a serious talent.'' ★★★★

Support: Nelcon

In het voorprogramma van Arrdee staat de 19 jarige rapper Nelcon uit Utrecht. In 2021 bracht hij bij het independent label Burning Fik, zijn debuutalbum ‘Nelconic’ uit vol frisse bangers en afwijkende intrigerende flows. Afgelopen zomer kwam hij met zijn tweede album 'H.I.G.W.I.M', waarop hij samenwerkingen met Faberyayo en Bokoesam heeft. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • ArrDee
  • Nelcon
ArrDee - Oliver Twist

ArrDee

Oliver Twist

Tion Wayne x Russ Millions - Body 2 feat. ArrDee, 3x3E1 & ZT, Bugzy Malone, Fivio Foreign, Darkoo, Buni

Tion Wayne x Russ Millions

Body 2 feat. ArrDee, 3x3E1 & ZT, Bugzy Malone, Fivio Foreign, Darkoo, Buni

Pier Pressure

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma