Programma
April website

April

April

zaterdag 8 mei 2021

zaterdag 8 mei 2021

In Paradiso - Zonzij

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van April is verplaatst naar zondag 7 november 2021. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

NL: Dit programma is vanwege de huidige maatregelen tot nader order uitgesteld. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
ENG: This event has been postponed until further notice, due to the current restrictions. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

April is een veelbelovende songwriter uit Ierland met een krachtig en tegelijkertijd verfijnd stemgeluid. Begin 2019 begon ze met het publiceren van zelfopgenomen nummers op Soundcloud waarmee ze al snel begon op te vallen. Ondertussen is ze van DIY-artiest getransformeerd naar een volwaardige, overtuigende live-act en in die hoedanigheid nam ze ook haar debuut-EP ‘New Conditions’ op. De instrumentatie van de nummers is minimalistisch, maar juist zo worden haar persoonlijke teksten en warme vocalen nog eens extra geaccentueerd.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • April
Hqdefault 200920 215817

April

New Conditions

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma