Programma
April website

April

April

zondag 7 november 2021

zondag 7 november 2021

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van April op 7 november 2021 is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

April is een veelbelovende songwriter uit Ierland met een krachtig en tegelijkertijd verfijnd stemgeluid. Begin 2019 begon ze met het publiceren van zelfopgenomen nummers op Soundcloud waarmee ze al snel begon op te vallen. Ondertussen is ze van DIY-artiest getransformeerd naar een volwaardige, overtuigende live-act en in die hoedanigheid nam ze ook haar debuut-EP ‘New Conditions’ op. De instrumentatie van de nummers is minimalistisch, maar juist zo worden haar persoonlijke teksten en warme vocalen nog eens extra geaccentueerd.

Line-up

Zonzij

  • April
Hqdefault 210520 230342

April

New Conditions

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma