Programma
ANNE FAY PERSFOTO big

Anne-Fay

Anne-Fay

Thursday 21 November 2019

Thursday 21 November 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Sinds eind 2018 is Anne-Fay nummers aan het uitbrengen. Ze maakt een crossover tussen electronica, gospel, soul en hiphop. De tracks zijn stuk voor stuk voorzien van een oogstrelende video en een maatschappijkritische boodschap. Kleurrijk gebracht met liefde, passie en creativiteit, met als doel de wereld een stukje mooier te maken. Onlangs bracht de zangeres haar eerste volwaardige EP uit. Alle zelfgeschreven tracks zijn geproduceerd door de Rotterdamse producers Mihai Puscoiu, Mucky en producers van o.a. Sevdaliza, Akwasi en Fresku. Op donderdag 21 november treedt ze op in de kleine zaal van Paradiso. 

Op dit moment werkt Anne-Fay met haar broer Felix Kops ook aan het vervolgproject ‘Reaspora.’ Ze reizen de door slavernij ingezette diaspora (migratie) van hun voorouders af in tegenovergestelde richting (Nederland, Aruba, Curaçao, Suriname, China en Afrika). 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Anne-Fay
Hqdefault 191004 073334

Anne-Fay - Crazy

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma