Programma
Angelica Garcia website

Angelica Garcia

Angelica Garcia

vrijdag 1 mei 2020

vrijdag 1 mei 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Angelica Garcia op vrijdag 1 mei is afgelast vanwege het annuleren van de hele tournee. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.
English:
The Angelica Garcia concert on Friday May 1st is cancelled due to the artist's cancellation of her European tour. Ticket buyers will receive an e-mail with more information shortly. General info on cancelled events is available on www.paradi.so/Ticketinfo.

=============

De roots van Angelica Garcia liggen in Mexico en El Salvador, maar ze bracht het grootste deel van haar jeugd door in Zuid-Californië. Dit is terug te horen in haar ongewone maar gouden combinatie van nineties indie, reggaeton, dancehall-ritmes en invloeden van traditionele Mexicaanse muziek. Hiermee speelde de DIY-artiest zichzelf al in de kijker bij invloedrijke media als The Sunday Times, NPR en The Guardian, maar ook niemand minder dan Barack Obama is fan. Garcia's nieuwe single ‘Jícama’ is dan ook te vinden in zijn Songs Of The Year 2019-playlist op Spotify. Het nummer is een voorproefje op haar tweede studioalbum ‘Cha Cha Palace’, een plaat waarmee ze ongetwijfeld nog vele nieuwe fans voor zich gaat winnen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Angelica Garcia
Hqdefault 200220 175848

‘Jícama’

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma