Programma
ANBU Topbillin boeken 2017 1

ANBU + Cry + Jantje

ANBU + Cry + Jantje

vrijdag 28 september 2018

vrijdag 28 september 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

ANBU is een collectief bestaande uit 6 jonge jongens uit het zonnige zuiden: Jiri11, MennoBoomin’, Johnson, Ferrari Jackson, Chacha en dj/videomaker Themlenny. De heren uit Venlo hebben als gezamenlijk doel: van elk optreden een enorme turn up maken.

Maar laat je niet misleiden… Deze hyper creatieve urban musketiers hebben grootse plannen! Ze produceren hun eigen muziek, schieten hun eigen clips en maken zelfs hun eigen kleding. En dat alles in een tempo waar de hedendaagse gevestigde orde nog een puntje aan kan zuigen.

Na een Nevlo mixtape en Glocus Toekomst EP, bracht het collectief in 2016 hun eerste album ‘Het Zonnige Zuiden’ uit in eigen beheer, met ANBu's eerste hit ‘Barkie op Zak’. Na overname van heel veel festivals en de hoogste genoteerde Nederlandse act in de 3voor12 Song van het Jaar verkiezing, volgde hun nieuwste album in 2017 ‘Nachtleven’ met ‘Glo Up’ als volgende hit. Ook in de afgelopen tijd liet ANBU zien tijdens shows dat er aan de turn up niet wordt getornd. En waar dit jaar ook individueel leden als Jiri11 en Mennoboomin’ eigen projecten uitbrachten komen ze op 28 september naar Paradiso Noord voor een gezamenlijke overname.

Voorprogramma: Cry + Jantje

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Anbu
  • Cry
  • Jantje
Hqdefault 180808 120857
Billy place
Billy place

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma