Programma
IG Culture

Amsterdam Soul Weekender: Brokenbeat House special

Amsterdam Soul Weekender: Brokenbeat House special

zondag 19 augustus 2018

zondag 19 augustus 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 00:00, Hoofdprogramma: 00:00

Weekender Pass €39,- incl. servicekosten
 • Toegang voor 18 jaar en ouder

Grote zaal: CoOp Presents Selectors Assemble w/ IG Culture, Entek, Alex Phountzi, James Rudie

Amsterdam Soul Weekender Pass: 4 clubnachten voor €39,- (incl. servicekosten)

Van donderdag 16 t/m zondag 19 augustus presenteren urban dansfestival Summer Dance Forever en Paradiso de eerste editie van Amsterdam Soul Weekender, vier clubnachten gefocust op soulvolle, elektronische dansmuziek. Optredens komen o.a. van DJ Deep, Atjazz, DJ Spinna, IG Culture, Volcov en Ge-Ology

Met Amsterdam Soul Weekender wordt een brug geslagen tussen soulvolle dansmuziek stromingen, veelal met een achtergrond in de ‘zwarte’ cultuur. Stromingen als house, disco, boogie funk, broken beat, hiphop en afro worden gepresenteerd door artiesten die binnen hun sound toonaangevend zijn en veelal pionierswerk hebben verricht. Deze pioniers weten als geen ander uit te dragen dat hun specifieke geluid is ontstaan uit een smeltkroes van elektronische muziek.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Summer Dance Forever

  Dit programma maakt onderdeel uit van Summer Dance Forever, een internationaal urban dansfestival in Amsterdam, kijk voor meer informatie op www.summerdanceforever.com.

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma