Amenra by Diana Lungu scaled

Amenra

donderdag 11 januari 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:00, Voorprogramma: 16:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 31,00

Voor leden

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

De Belgische metalband Amenra ontstond begin jaren 2000 met een veelzijdig geluid dat geworteld is in de genres doom, sludge, post-metal en hardcorepunk. De groep debuteerde in 2003 met ‘Mass I’ en bleef de grenzen van extreme metal verleggen met bejubelde albums als ‘Mass V’ (2012) en ‘De Doorn’ (2021). Amenra bestaat uit vocalist Colin H. van Eeckhout, gitarist Mathieu Vandekerckhove, drummer Bjorn Lebon, gitarist Lennart Bossu en bassist Tim Degieter. Met hun laatste album ‘De Doorn’ doorbraken ze hun reeks 'Mass' albums. ‘De Doorn’ is het album dat het ware gezicht van Amenra laat zien, hun meest oprechte expressie. Het is alsof tijd, leeftijd en volwassenheid hen langzaam van de absolute gitzwarte duisternis van hun begin naar het licht hebben gebracht.

Line-up

Grote Zaal

  • AMENRA
AMENRA

AMENRA

De Evenmens

AMENRA

AMENRA

A Solitary Reign

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma