Programma
Approved Photo Amber Olivier jpg

Amber Olivier

Amber Olivier

woensdag 24 oktober 2018

woensdag 24 oktober 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Het concert van Amber Olivier is afgelast wegens onvoorziene omstandigheden: “Due to unforeseen circumstances, the Amber Olivier show will be rescheduled to a later date. Stay tuned for the new show details, but in the meantime, tickets will be refunded.” Reeds gekochte kaarten kunnen worden geretourneerd bij Ticketmaster. Zie voor meer informatie: http://paradi.so/Ticketinfo.


Samenwerkingen met Masego en Brent Faiyaz, een prachtige 6 tracks tellende EP uit in februari van dit jaar: Amber Olivier lijkt de volgende uit Londen die een mooie toekomst tegemoet mag zien. De 22-jarige zangeres brengt soul, R&B en singer-songwriter samen op de self-titled EP die inspiratie haalt uit 90's R&B maar vooral heel erg muziek van en voor nu is. Hunger Magazine is in elk geval al fan. Op woensdag 24 oktober staat Amber Olivier in Paradiso. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Amber Olivier

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma