Programma
Robin Kester Amber Arcades

Amber Arcades & Robin Kester

Amber Arcades & Robin Kester

zondag 9 april 2023

zondag 9 april 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Zaal sluit: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023. Aanmelden is verplicht en kan via de link onderaan deze pagina.

'Widescreen dreampop with a sharp edge and big hooks,' schreef Brooklyn Vegan over de nieuwe muziek van Amber Arcades. 'Wonderschone droompop die alleen maar mooier wordt', noteerde de Volkskrant dan weer over Robin Kester. Zowel Robin als Annelotte (Amber Arcades) zijn meesters in vervoering. Op de BBC wordt nieuwe muziek van deze twee DIY-artiesten inmiddels al bijna als vanzelfsprekend gedraaid. In het commentaar gaan vergelijkingen met Beach House, Weyes Blood, Low en Radiohead over en weer. Tijd om deze twee beiden op een podium samen te brengen. 

Tijdschema:
Doors: 19:30 uur
Robin Kester: 20.30 uur
Amber Arcades: 21.45 uur


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Robin Kester
  • Amber Arcades

Gratis met de Indiestadpas 2023

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de Webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023
Hqdefault 221110 140239

Robin Kester

Day Is Done

Hqdefault 221110 140239 1

Amber Arcades

It Changes

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma