Programma
Alice Phoebe Lou nov

Alice Phoebe Lou + Loving

Alice Phoebe Lou + Loving

donderdag 23 november 2023

donderdag 23 november 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

De Zuid-Afrikaanse singer-songwriter Alice Phoebe Lou is wat je zegt een globetrotter. Ze groeide op in Kommeltje, Zuid-Afrika, waar ze zichzelf gitaar leert spelen. Na verschillende reizen door Europa, waaronder Parijs en Amsterdam, komt de Zuid-Afrikaanse in Berlijn terecht. Hier begint ze in eerste instantie als straatmuzikant, maar daar komt al snel verandering in. Ze besluit met haar eerste EP 'Momentum' wederom de wereld rond te trekken en speelt haar folkliedjes op straat, in barretjes en kleine zalen van Palestina tot New York. In 2016 brengt ze het door haarzelf gefinancierde debuutalbum 'Orbit' uit, met daarop negen door jazz beïnvloedde nummers, waarop de sopraanstem van Alice Phoebe Lou mooi naar voren komt. Sinds Orbit is er veel gebeurd, want niet alleen zijn de kleine zalen verruild voor grote zalen en uitverkochte tours, ook zijn er sindsdien nog drie albums uitgekomen. In november zullen Lou en haar band met name muziek van de laatste drie albums spelen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Alice Phoebe Lou
  • Loving
Op donderdag 23 november staat Alice Phoebe Lou in Paradiso Amsterdam voor een concert. Klik hier voor meer info & tickets

Alice Phoebe Lou

Witches

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma