Programma
Alec Benjamin website

Alec Benjamin + Boy In Space + Boy in Space

Alec Benjamin + Boy In Space + Boy in Space

Monday 11 November 2019

Monday 11 November 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

De jonge Amerikaanse singer-songwriter Alec Benjamin komt in het kader van zijn 'Caught In The Middle World Tour' terug naar Amsterdam. De 24-jarige artiest uit Phoenix, Arizona dankt zijn succes aan zijn herkenbare, kristalheldere stem en betekenisvolle manier van songschrijven. In zijn teksten zoekt hij de diepte op: zijn muziek draait niet om hem als persoon, maar ieder liedje en iedere bijbehorende video vertelt een eigen verhaal.

Om zijn muziek meer bekendheid te geven, speelde hij jaren als straatmuzikant voor fans die in de wachtrij stonden voor concerten van artiesten als Shawn Mendes en Troye Sivan. Dat heeft geholpen, want inmiddels staan fans ook massaal voor Alec zelf in de rij. Na een razendsnel uitverkocht concert in Paradiso Noord in februari, komt Alec Benjamin dit najaar terug voor een show in de grote zaal. 

Special guest: Boy in Space

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Alec Benjamin
  • Boy In Space
Alec Benjamin - Let Me Down Slowly (featuring Alessia Cara)

Alec Benjamin

Let Me Down Slowly (featuring Alessia Cara)

Alec Benjamin - The Water Fountain

Alec Benjamin

The Water Fountain

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma