Paradiso

ALAIN CLARK + Off the Wall (DVDJ's)

ALAIN CLARK + Off the Wall (DVDJ's)

11 Sep 2010

11 Sep 2010

Wegens een keelontsteking is Alain Clark zijn stem kwijt en moet het concert van vanavond worden uitgesteld. De nieuwe datum is maandag 25 oktober. Kaarten blijven geldig of kunnen worden teruggebracht waar ze zijn gekocht.

NB: Op vertoon het kaartje voor Alain Clark kun je vanavond wél gratis naar het concert van Dele Sosimi Afrobeat Orchestra, in de bovenzaal om 22:30 uur - zaal open 22:00 uur.

Het is toch weer zo’n twee jaar geleden dat de Nederlandse soulmuzikant en producer Alain Clark voor het laatst in de (uitverkochte) Grote Zaal stond. ‘Colorblind’ is de titel van zijn nieuwste en derde album dat eind mei van dit jaar verschijnt. De zanger, in 1979 geboren in Haarlem, bracht in 2004 zijn titelloze debuut uit en produceerde voor onder anderen Ali B en Boris. Samen met zijn vader Dane Clark zong hij het nummer ‘Father and Friend’, dat in 2007 op Alain’s eerste Engelstalige album ‘Live it Out’ terecht kwam. De soulvolle zanger is inmiddels zelf vader geworden: op de laatste dag van het vorige jaar werd zijn zoon Nilo geboren. 

Paradiso Programme

Programma