Programma
Doudou

ACCENT presents: King Doudou + local support + Natronic, the State Of Gqom, Juan Beukeboom (live), 06NRG & Suze Gro

ACCENT presents: King Doudou + local support + Natronic, the State Of Gqom, Juan Beukeboom (live), 06NRG & Suze Gro

donderdag 27 juni 2019

donderdag 27 juni 2019

In Paradiso - Kelder

Zaal open: 21:30, Zaal sluit: 04:00, Hoofdprogramma: 21:30

De magische King Doudou komt eindelijk naar Paradiso voor een dj set in de kelder, bijgestaan door de beste producers/dj’s die Amsterdam rijk is.

King Doudou
Als rap en reggae muziek liefhebber zoekt de Franse DJ & producer Hugo Douster naar mutaties die voortkomen uit deze stijlen en mixt deze met traditionele ritmes van over de wereld. Onder zijn King Doudou alias zoekt hij naar de gemeenschappelijke band tussen Zuid-Amerikaanse cumbia, Ivoriaanse coupé decalé, Southern rap, Braziliaanse funk en deelt hij zijn visie van een geglobaliseerde maar tegelijkertijd bewust van haar origine, sound.

Natronic
Helena houdt evenveel als de melancholische duisternis als de sexy romantiek die reggaeton en dembow net zo spannend maken als andere elektronische muziekstijlen. Ze mixt obscure dansbare platen met zoete rollende serenades en alles dat zich daar tussen en doorheen beweegt.

the State of Gqom
Afkomstig uit Zimbabwe, raakte Babusi Nyoni toen hij in Kaapstad, Zuid-Afrika ging wonen, diep in de underground Gqom muziekscene. Hij selecteert tweewekelijks de nieuwste sounds voor je op zijn Spotify playlist: ‘the State of Gqom’. Tijdens deze avond draait de man die in zijn vrije tijd robots programmeert die Gqom kunnen produceren deze muziek aan elkaar.

Juan Beukeboom (live set)
Deze West-Friese Amsterdammer kwam op jonge leeftijd toevallig een Baile Funk CD tegen en raakte direct verslaafd aan de ritmes, energie en vibe van de Braziliaanse sounds. Als Juan Beukeboom geeft hij zijn eigen twist aan de sound die hem toen zo greep door deze in te blenden met vroege-1990 house, gabber invloeden, evenals hiphop elementen die hem over de jaren hebben verleid. Recent bracht hij zijn A-Live mixtape met eigen producties uit.

Come as you are,
dance with pride,
respect each other
and enjoy the ridePart of Re-Imagine Europe, co-funded by the Creative Europe programme of the European Union.


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Kelder

  • King Doudou
  • Natronic
  • the State Of Gqom
  • Juan Beukeboom (live)
  • Suze Gro
Hqdefault 190612 180403

King Doudou

Toa

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma