Programma
Winged Victory website

A Winged Victory For The Sullen + Daniel Wohl

A Winged Victory For The Sullen + Daniel Wohl

donderdag 20 februari 2020

donderdag 20 februari 2020

In De Duif

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 17:45, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma met zitplaatsen

A Winged Victory For The Sullen is het project van de Amerikaanse pianist-componist Dustin O’Halloran en Adam Wiltzie van ambientduo Stars of the Lid. Samen maken ze een ongebruikelijke, maar prachtige kruising tussen neo-klassiek en ambient. Het duo bracht in 2011 onder deze poëtische naam hun titelloze debuutalbum uit. Zeven instrumentale nummers met minstens net zulke poëtische songtitels, zoals ‘Requiem for the Static King Part Two' en ‘Steep Hills of Vicodin Tears’.

Nu komen de muzikanten terug met een vijfde release; ‘The Undivided Five’ is een gedurfde plaat waarop ze de grenzen van hun geluid verkennen. Hierbij staat het getal vijf in het middelpunt, geïnspireerd door de schilderwerken van Hilma af Klint en het perfect klinkende ‘fifth chord’. Live worden de composities door acht muzikanten uitgevoerd, bestaande uit O’Halloran, Wiltzie en Echo Collective met een strijkers- en blazerssectie. 

Support: Daniel Wohl

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

De Duif

  • A Winged Victory for the Sullen
  • Daniel Wohl
Hqdefault 190923 175812

A Winged Victory For The Sullen

Boiler Room London Live Show

Hqdefault 200218 113749

Daniel Wohl

Melt

Route naar De Duif

De Duif is gevestigd aan de Prinsengracht 754. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is Prinsengracht. Je kunt vanaf Amsterdam Centraal de trams 4 of 14 of de metro nemen. 

Paradiso Programme

Programma