Programma
Paradiso

5 Days Off - day 4 - Colors presents Joy Orbison, MJ Cole, Pearson Sound, Ikonika & Optimum (live), Cinnaman, Awanto 3, Gomes, Styx & Mike Engine en Presk e.a.

5 Days Off - day 4 - Colors presents Joy Orbison, MJ Cole, Pearson Sound, Ikonika & Optimum (live), Cinnaman, Awanto 3, Gomes, Styx & Mike Engine en Presk e.a.

Saturday 5 March 2011

Saturday 5 March 2011

Colors presents Joy Orbison, MJ Cole, Pearson Sound, Ikonika & Optimum (live), Cinnaman, Awanto 3, Gomes, Styx & Mike Engine, Presk.

Joy Orbinson

Stuiterbeats met een twist. Joy Orbinson is een van de smaakmakers in de UK Funky en Broken Beats scene: een mix van house, two-step, jungle, techno and dubstep. Zijn eerste single ‘Hyph Mngo’ uit 2009, belandde hoog in verschillende jaarlijsten. 

MJ Cole

Een van de uitvinders van de UK Garage en 2Step.  MJ Cole's hit ‘Sincere’ uit 1998 is nog immer een mega clubhit.

Pearson Sound

Het afgelopen jaar wijkt het werk van David Kennedy als Ramandanman en Pearsonsound af van de conventionele dubstep en house. Zijn kruisbestuiving van genres is zeer succesvol.


Ikonika & Optimum

Met haar briljante debuut 'Please' verwierf Ikonika een plaats in de dubstep scene. Haar unieke sound boekte nog meer vooruitgang met releases bij Hyperdub en Planet Mu en een adembenemende remix van DJ Mujava's; Township Funk'.

Cinnaman

Cinnaman is waarschijnlijk een van de meeste diverse en meest getalenteerde DJ's in Nederland.

Awanto 3

Awanto 3 aka Steven de Peven is een multi getalenteerde producer en DJ. Van techno naar house of van juke naar booty, het is hem allemaal niet vreemd.

Gomes

Gomes is sinds het begin van UK garage in Nederland een van de kopstukken binnen het genre in Nederland. Mede dankzij zijn eigen ‘Oi’ avond in Paradiso, waar dubstep en grime tot de kernwaarden behoren.

Styx & Mike Engine

Styx en Mike Engine zijn de drijvende kracht achter de clubnacht Audio Culture. Met een goede selectie, en parallellen makend tussen verschillende genre's veranderlijke UK (of liever globale) bass, zorgen ze ervoor dat hun sets up-beat en onvoorspelbaar zijn.

Presk

De warmte van house, het hypnotiserende van techno en de swing van garage en UK Funky; tijdens 5 Days Off komt het allemaal samen in Presk zijn liveset.

Colors is een twee maandelijkse club avond die plaats vindt in Trouw en zich richt op UK en wereldwijde bass muziek. Cinnaman (echte naam Yuri Boselie), Volcmar Lammers (oprichter van Lockdown) en Lukas Nieuwenhuijsen hebben zich vanaf eind 2009 gestort in het alsmaar groeiende aanbod van UK genres, die aan verbastering onderhevig zijn. 


Bezoek ook 5 Days On: het kunst-en verdiepingsprogramma van 5 Days Off. Een unieke toevoeging op de muzikale programmering waarbij 5 Days Off de interactie en het experiment tussen elektronische muziek en de kunsten aangaat.

www.5daysoff.nl/5daysonVan donderdag 17 februari tot en met zondag 6 maart vindt opnieuw een infiltratie plaats in Paradiso: de installatie Wow! (Write On Wall). Kijk voor meer informatie over de Infiltration Series op

www.paradiso.nl/infiltration

Paradiso Programme

Programma