Programma
Paradiso

5 Days Off Day 2 o.a. Gaslamp Killer, Kutmah, Emalkay, Jameszoo en Krampfhaft

5 Days Off Day 2 o.a. Gaslamp Killer, Kutmah, Emalkay, Jameszoo en Krampfhaft

donderdag 8 maart 2012

donderdag 8 maart 2012

Op de tweede avond van 5 Days Off gaat in Paradiso het dak eraf met de rauwe beats van The Gaslamp Killer, Kutmah, Jameszoo, Emalkay en Krampfhaft.

Tot onze grote spijt is Hudson Mohawke ziek, hij heeft zijn optreden vanavond in Paradiso moeten afzeggen. In plaats van Hudmo zal Emalkay (Martin Knowles) uit Birmingham overvliegen naar Amsterdam. Deze Engelse dubstepproducer maakte furore met tracks als When I Look At You en Explicit. Hij heeft remixen gemaakt voor grote namen als Pendulum, Faithless en Miike Snow en bracht is 2011 zijn eerste album Eclipse uit. Emalkay is getekend door Caspa’s Dub Police-label en staat vanavond samen met The Gaslamp Killer, Kutmah, Lunice, Krampfhaft en Jameszoo op het programma in Paradiso. Er zijn nog enkele kaarten te koop via 5daysoff.nl en aan de deur.  

Heb je al een kaartje en wil je je geld terug? Dan kun je je kaartje inwisselen bij avondkassa van Paradiso vanaf 20.00 uur.  

Line up (Grote Zaal)

22.00 23.30 Krampfhaft

23.30 00.30 Jameszoo

00.30 02.00 Kutmah

02.00 03.00 The Gaslamp Killer

03.00 04.00 Emalkay

04.00 05.00 Lunice

Passe-partouts zijn te koop via deze link. Meer informatie over het programma vind je op de 5 Days Off website.

De man met de grote afro en de nog grotere energiebom waarmee hij het publiek om zijn vinger windt, komt weer naar Amsterdam. 2011 was overduidelijk het jaar van The Gaslamp Killer, dit jaar mag hij dus niet missen op 5 Days Off. Met zijn mix van dubstep hiphop en electronica zorgt hij voor een grote knaller.

Gezien zijn geschiedenis, wordt Kutmah wel eens in een adem genoemd met Gaslamp Killer en Flying Lotus. Hij mixt soepeltjes Jay-Z, Egyptische funk en zelfs TV theme songs aan elkaar. Door zijn veelzijdigheid en energieke DJ-skills zorgt hij dat er goed los gegaan gaat worden.

Mitchell van Dinther a.k.a. Jameszoo heeft gedraaid naast Nicolas Jaar en Modeselektor, maar produceert ook zijn eigen muziek. Hij is nu bezig met zijn eerste album dat begin 2012 uitkomt. Op 5 Days Off zal hij een live set spelen.

Overdag sound engineer en 's nachts DJ. Joris van Grunsven a.k.a. Krampfhaft. Hij is vierentwintig uur per dag met muziek bezig en dat is te horen. Zijn sets zitten technisch perfect in elkaar. Afgelopen zomer kwam zijn album Spit Thunder uit en dat bezorgde hem een drukke touragenda.

In de kelder: Red Light Radio met Faberyayo & Cinnaman.

Paradiso Programme

Programma