Programma
Paradiso

5 Days Off – Hospitality: Fred V & Grafix, LTJ Bukem, Fabio e.a.

5 Days Off – Hospitality: Fred V & Grafix, LTJ Bukem, Fabio e.a.

zaterdag 8 maart 2014

zaterdag 8 maart 2014

Hospital Records, ‘s werelds grootse drum ‘n’ bass label, keert terug naar 5 Days Off voor een nieuwe editie van Hospitality. Afgelopen jaar wist het label uit Londen een uitverkocht Paradiso in extase te brengen. Op zaterdag 8 maart staan Fred V & Grafix, S.P.Y, Metrik, Pamb & Harsh en MC SP:MC & Lowqui garant voor een feestje. Eregasten en drum ’n bass pioniers LTJ Bukem en Fabio draaien een speciale back2back set.

Fred V & Grafix
Het jonge en succesvolle duo uit de Hospital Records stal bestaat uit Fred Vahrman and Josh Jackson. Ze werken inmiddels 5 jaar samen en zijn zwaar geïnspireerd door artiesten als Flying Lotus, Dilla en Jimmy Hendrix. In 2013 gooiden ze hoge ogen met de ‘Goggles EP’

S.P.Y

Carlos Lima a.k.a S.P.Y wordt al snel benoemd als opkomend talent. Binnen vijf jaar weet hij zich voorgoed te vestigen. Wat resulteert is een contract bij Hospital Records in 2011. Met een diverse sound lanceert hij in 2012 het solo debuut album “What The Future Holds”. De toekomst ziet er veelbelovend uit voor S.P.Y.

Metrik

De Londense producer staat voor een euforische en tierende sound. Hij bracht releases uit op Viper Recordings, Spearhead en Shogun Audio voordat hij in oktober 2012 bij Hospital tekende. Metrik’s muzikale interesses kennen geen grenzen. Invloeden uit techno, rock, soul, klassiek en 80s synth wave zijn allemaal terug te vinden in zijn muziek.

LTJ Bukem

Danny Williamson, beter bekend als LTJ BUKEM is een ‘innovator’ als het gaat om de ontwikkeling van de jungle stroming eind jaren 90. Hij vertegenwoordig de twee labels ‘Good Looking’ en ‘Looking Good Records’ die beide de meer jazzy en atmosferische kant van drum & bass benaderen.

Fabio
Fabio is al 20 jaar lang een Pionier in de dance en rave scene en wordt gezien als de ‘Godfather' van Drum & Bass uit de jaren '80 en '90. Vanavond komt hij samen met LTJ Bukem als eregasten naar Paradiso om back2back de zaal af te breken.

MC Lowqui
MC LowQui is een complete gastheer, lyricus en publiek entertainer. Deze doorgewinterde MC zorgt ervoor dat de afstand tussen de DJ en het publiek optimaal wordt geminimaliseerd. LowQui heeft samengewerkt met grote namen zoals Black Sun, Skream, Benga en meer.

Pamb & Harsch

Uitsluitend toegang 16 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Paradiso Programme

Programma