Programma
Protest 1024x768

3x3=9

3x3=9

woensdag 26 augustus 2020

woensdag 26 augustus 2020

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

3×3=9 is een concertreeks waarin zangeres Milou Mignon onderzoek doet naar het lied in al haar gedaanten: als troost, erotisch hoogtepunt, traditie en protest.  In drie avonden nodigt ze liedmakers- en performers uit waar je uren naar zou willen luisteren. Ze delen verhalen, inspiraties, spelen hun lied. Iedere avond staat in een ander thema en vindt plaats op een andere locatie. Voor een intiem publiek live bij te wonen.

Op locatie zijn een drankje en een hapje (Mexicaanse empenadas) verkrijgbaar.


Editie 1: Protest

Het protest en het lied zijn oude vrienden. In deze eerste editie gaat Milou in gesprek met singer songwriter/activiste Shishani Vranckx, documentairemaakster Julia Hollander en queer rap-duo LIONSTORM. Artiesten die met hun lied op de barricade gaan staan en opkomen voor vrijheid en rechtvaardigheid. Muziek kan heel direct zijn of juist multi-interpretabel, het is een uitlaatklep en een uithangbord.


In samenwerking met Paradiso Melkweg Productiehuis, Annelies Verhelst (uitvoerend productie), Lourens Lente & Ruben van Zaanen (film), Woody Kilibarda (audio). Mede mogelijk gemaakt dankzij de balkonregeling van het Fonds Podiumkunsten en Amarte Fonds.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Externe locatie

    Paradiso Programme

    Programma