Paradiso

3FM Serious Talent on Tour: Rondé, Emil Landman, Orange Skyline

3FM Serious Talent on Tour: Rondé, Emil Landman, Orange Skyline

2 okt 2015

2 okt 2015

Het verplaatste concert van vrijdag 8 mei, aangezien de zangeres van Rondé een operatie moest ondergaan. Locatie, tijden en prijs blijven ongewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum of kunnen worden geretourneerd bij Ticketmaster. Zie voor meer informatie: www.paradiso.nl/web/kaartverkoop.htm

N.B. Dit programma is uitverkocht, maar er zijn nog wel kaarten beschikbaar voor 3FM Serious Talent on Tour op 24-9 in Doornroosje (Nijmegen) en 1-10 in Effenaar (Eindhoven)

Wanneer artiesten de titel 3FM Serious Talent dragen, weet je het: die  hebben in een vroeg stadium al heel wat in hun mars. Vandaar dat deze acts onder het mom van Serious Talent het clubcircuit mogen verkennen. Vanavond in Paradiso zien we de meest veelbelovende nieuwe Nederlandse talenten van eigen bodem.

Het talentvolle gezelschap Rondé leerde elkaar kennen op de Herman Brood Academie. De bandleden hebben uiteenlopende muzikale achtergronden, die ze knap samenbundelen tot eigenzinnige popsongs. Op grond van de fraaie single ‘Run’ mocht Rondé al aantreden bij de Popronde. Daarnaast heeft de band indrukwekkende shows weggegeven in het voorprogramma van Nick Mulvey, Bells Of Youth en Woman's Hour.

Hartendief Emil Landman vertolkt verstillende folkliedjes die romantiek en lust naar avontuur ademen. Landmans warme zangstem roept dezelfde kalmte op als een Nick Drake of Thomas Dybdahl. Het debuutalbum ‘Colours And Their Things gooide hoge ogen bij critici, publiek en media alom. Landman haalt zijn inspiratie uit een lange tocht door Amerika, waar de liedjes ook grotendeels zijn ontstaan.

De Groningse indieband Orange Skyline werd geformeerd in 2012. De groep haalt zijn inspiratie uit jaren zestig rock n’ roll, Gainsbourgse chansons en moderne garagerock. Het resultaat is een herkenbaar en catchy geluid. In hun thuisstad wonnen ze de popprijs, waren ze het voorprogramma van Kaiser Chiefs en speelden ze op nagenoeg ieder festival en podium.

Paradiso Programme

Programma