Programma
Numidia 231108 154644 0222 by Nikkivan Toorn mb

Numidia + Jaïr Faria

Numidia + Jaïr Faria

zaterdag 1 juni

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 22,20

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Voor de Nederlands-Marokkaanse Numidia El Morabet begon het allemaal met The Voice Kids in 2015. Onder het goedkeurend oog van coach Angela Groothuizen bereikte ze de finale en tekende ze bij het label TRIFECTA.

In 2018 werkte Numidia mee aan de hitingle ‘Dana’ . De plaat stond in het teken van het WK 2018 als support voor het Marokkaanse voetbalelftal en werd meer dan 600.000 keer bekeken in één dag. Het was tevens de perfecte springplank voor haar eerste single ‘Meli Meli’. Deze bereikte de platina status, was trending op YouTube en stormde naar de zesde plek in de Dutch Singles Chart. Meerdere hits volgde. Momenteel gooit ze hoge ogen bij het tv-programma Beste Zangers. In het voorjaar maakt ze haar debuut in Paradiso.

Support: Jaïr Faria

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Numidia
  • Jaïr Faria
Numidia

Numidia

Arcade

Numidia op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma