Programma
Kiesmannen 2

Verkiezingsshow met de Kiesmannen

Verkiezingsshow met de Kiesmannen

Monday 19 March 2018

Monday 19 March 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

  • Programma met zitplaatsen

Dit evenement is uitverkocht!

Amsterdam. Mokum. Onze stad. Waar moet het naartoe?

Massatoerisme, radicalisering en een groeiende kloof tussen arm en rijk: genoeg redenen om je als jonge Amsterdammer naar de stembus te begeven op 21 maart tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.

Maar, de opkomst voor de gemeenteraadsverkiezingen is al jaren bedroevend laag. En dat is misschien niet zo gek: de gemeentepolitiek lijkt ronduit saai. Maar niets is minder waar. Want in de gemeentepolitiek wordt de koers voor Amsterdam bepaald. Daarom staan de Kiesmannen op 19 maart in Paradiso met de Grote Verkiezingsshow voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Wat staat er op het spel? Wat heeft de gemeentepolitiek de afgelopen vier jaar voor onze stad betekend? Wat valt er te kiezen? Welke partij levert de burgemeester? Welke koers hebben de verschillende partijen voor de stad uitgestippeld? De Kiesmannen sleuren je tijdens een interactieve verkiezingsshow vol verrassingen door het politieke moeras, zodat jij op 21 maart geïnformeerd het stemhokje in kan stappen.

P.s. En wat moet je stemmen tijdens het bijkomstige referendum over de sleepwet?

De Kiesmannen zijn drie Amsterdamse vrienden (Dylan Ahern, Floris Rijssenbeek & Jochem Jordaan). Eerder organiseerden ze succesvolle verkiezingsshows in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam en in de Stadsschouwburg in Groningen. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma