Programma
Lee Fields website

Lee Fields & The Expressions + The Indications DJ-set

Lee Fields & The Expressions + The Indications DJ-set

zaterdag 12 oktober 2019

zaterdag 12 oktober 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:00, Hoofdprogramma: 20:30

Lee Fields ademt soul sinds zijn geboorte in 1951. Als tiener verhuist hij eind jaren ’60 naar New York om aan zijn carrière als zanger te werken. Met succes, want al snel groeit de Amerikaanse artiest uit tot een fenomeen en gaat hij op tournee met onder andere Kool and the Gang, Sammy Gordon and the Hip-Huggers, O.V Wright, Darrell Banks en Little Royal. Vandaag de dag werkt Lee Fields samen met The Expressions en samen ontwikkelen ze een steeds verfijndere soulsound. Dit jaar brengt hij met vijftig jaar ervaring een nieuwe plaat uit om grijs te draaien; het fraaie ‘It Rains Love’.

DJ-sets The Indications: voor én na het concert van Lee Fields
The Indications tourt samen met frontman Durand Jones de hele wereld over met hun dampende retro-soul. Op zaterdag 12 oktober is de band echter achter de dj-tafels te vinden om het publiek op te warmen voor de show van Lee Fields & The Expressions, én verzorgen ze na afloop een afterparty in de kelder. Op zondag 13 oktober zijn Durand Jones & The Indications overigens ook voor hun eigen show te zien in de grote zaal van Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Lee Fields & The Expressions
  • The Indications
Op zaterdag 12 oktober geven Lee Fields & The Expressions een concert in Paradiso in Amsterdam. Haal je tickets hier.

Lee Fields and The Expressions

You're What's Needed In My Life

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma