Programma
JB Painting 01

Jon Bellion - The Glory Sound Prep Tour + Travis Mendes

Jon Bellion - The Glory Sound Prep Tour + Travis Mendes

woensdag 25 september 2019

woensdag 25 september 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Jon Bellion maakte naam als producer van wereldhits voor wereldsterren. Eminem en Rihanna ('The Monster'), Jason Derülo ('Trumpets') en Christina Aguilera en Demi Lovato ('Fall in Line') staan allemaal op het muzikale CV van de singer-songwriter uit New York. Zijn eigen muziek heeft hij vooral gratis weggegeven in de vorm van mixtapes, wat een gouden zet bleek. Met zijn eigentijdse popliedjes met invloeden van r&b, hiphop en indierock bouwt Jon Bellion al snel een grote schare fans op. Zijn grote doorbraak volgt met debuutalbum 'The Human Condition' en hitsingle 'All Time Low'. Afgelopen najaar is zijn tweede album 'Glory Sound Prep' verschenen.

Support: Travis Mendes

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Jon Bellion
  • Travis Mendes
Hqdefault 190325 163928

Jon Bellion

Stupid Deep

Hqdefault 190916 123640

Travis Mendes

Do Over

VIP Packages - uitverkocht

Een VIP Package (exclusief ticket voor de show) kost € 85 en is verkrijgbaar via de website van Jon Bellion. Let op: deze package is alleen geldig in combinatie met een ticket voor de show op 25 september. Kijk hier voor meer informatie over het VIP Package.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma