Programma
Accrorap opus14 michel cavalca 1

Accrorap - Opus 14

Accrorap - Opus 14

woensdag 16 augustus 2017

woensdag 16 augustus 2017

Zaal open: 18:30, Hoofdprogramma: 19:00

CJP | 15,- | We Are Public | Gratis (reserveren verplicht)

Paradiso & Summer Dance Forever presenteren Accrorap - Opus 14 in DeLaMar Theater.

Opus 14 is het veertiende werk van gerenommeerd choreograaf Kader Attou van Cie. Accrorap. Een hiphop stuk voor zestien uitmuntende dansers dat door Attou is opgezet als een corps de ballet, oftewel een urban ballet. Een schijnbare tegenstelling als het gaat om hiphop dans. In Opus 14 passeren ook andere clichés over hiphop de revue: de dans als louter masculien, macho, patserig en bling pareert met poëzie, kwetsbaarheid, gevoeligheid en waar nodig met een vertraging. Deze voorstelling vertelt geen verhaal. Het is een verzameling aan snapshots die het speelveld van de zintuigen onderzoekt; een kettingreactie van emoties die door iedere danser individueel belichaamd wordt.
 
Kader Attou is één van de belangrijkste vertegenwoordigers van de Franse hiphopbeweging. Met zijn Cie. Accrorap heeft hij een unieke stijl ontwikkeld: een mix van hiphop, hedendaagse dans, circus en grafische kunst. Attou brengt nieuwe expressies naar hedendaagse vormen en verlegt de horizon van de wereld van hiphop. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Externe locatie

  • Summer Dance Forever
Accrorap opus14 michel cavalca 1

Teaser Opus 14

Dit programma maakt onderdeel uit van Summer Dance Forever, een internationaal urban dansfestival in Amsterdam, kijk voor meer informatie op www.summerdanceforever.com.

Kijk hier voor het hele festivalprogramma van Summer Dance Forever.

Packages
Naast de losse kaarten bieden we ook packages aan, deze bieden een fikse korting op losse kaarten. Zie hier voor meer informatie over packages.

Merchandise

Artikelen van dit programma zijn te koop in de webshops van paradisowinkel.nl

Paradiso Programme

Programma