Programma
APTBS Smoking Color by Devon Bristol Shaw

A Place To Bury Strangers

A Place To Bury Strangers

zaterdag 10 augustus

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 25,70

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Het New Yorkse trio A Place To Bury Strangers combineert post-punk, shoegaze, avant-garde en psychedelica. In 2022 bracht de band hun album 'See Through You' uit op het nieuw gevormde label van zanger Oliver Ackermann, genaamd 'Dedstrange'. Dit jaar kunnen we van de New Yorkse noisegazers 'The Sevens' verwachten, vier 7''s met onuitgebrachte tracks van 'See Through You' die maandelijks worden uitgebracht. Zo ontvlambaar en explosief als het geluid van de band zijn ook hun releaseplannen, met een gloednieuw album dat later dit jaar op de planning staat. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • A Place To Bury Strangers
A Place To Bury Strangers - It Is Time

A Place To Bury Strangers - It Is Time

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

A Place To Bury Strangers op Spotify

Gratis met de Indiestadpas 2024

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden gaat via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma