Programma
Nieuwsoverzicht

Paradiso verlengt samenwerking met ticketingpartner See Tickets

31 mei, 2023

Paradiso See Tickets Fotocredits Meisjemetdecamera 2023

Paradiso blijft de komende jaren tickets verkopen via See Tickets. Sinds de start van de samenwerking in 2019 werken we intensief samen aan het verbeteren van de aankoopervaring van bezoekers in de Paradiso-ticketshop en het transparanter en eerlijker maken van secundaire kaartverkoop.

Zo kun je sinds enkele jaren met je eigen Paradiso-account tickets kopen en verdelen onder je vrienden. De accountomgeving gaan we de komende tijd verder uitbreiden, waardoor de informatie die je ziet op onze website nog beter aansluit op jouw eigen voorkeuren en je relevantere informatie per e-mail ontvangt.

Dankzij de samenwerking met See Tickets bieden we sinds begin vorig jaar wachtlijsten aan bij uitverkochte programma's. Daarmee kunnen bezoekers die een ticket hebben maar verhinderd zijn, tickets terugbrengen en hun geld terugontvangen. Mensen op de wachtlijst kunnen deze tickets overnemen voor hetzelfde bedrag als het oorspronkelijke ticket. Op deze manier houden we het bezoeken van programma's in Paradiso betaalbaar en laagdrempelig en worden zwarthandelaren buitenspel gezet. Samen met See Tickets blijven we ons de komende jaren inzetten om het makkelijker te maken om tickets op een eerlijke manier door te verkopen.

Paradiso en See Tickets over de samenwerking

Erik Luyten, Hoofd Ticketing, ICT & Data bij Paradiso: “Voor onze kaartverkoop zijn wij in 2019 in zee gegaan met See Tickets vanwege de technologische slagkracht en flexibiliteit die aansloot bij de plannen die wij hadden. Hierdoor heeft Paradiso de afgelopen vier jaar al een kwaliteitsslag kunnen maken met onder meer de introductie van ticketshops in eigen huisstijlen en accounts, waarmee bezoekers dankzij persoonlijke suggesties steeds meer uit onze programmering kunnen halen. Ook op het gebied van secundaire ticketverkoop loopt See Tickets voorop. Het bemoeilijken van zwarthandel van tickets is een actueel onderwerp waarvoor wij dankzij de mogelijkheden van See Tickets eerlijke en transparante mogelijkheden tot doorverkoop kunnen aanbieden binnen ons eigen platform. De verlenging van onze samenwerking maakt het mogelijk om de dienstverlening aan onze bezoekers nog verder te verbeteren en uit te breiden. Voor de toekomst liggen er nog genoeg ideeën op de plank.”

Marijke van den Bosch, CEO See Tickets Benelux & Duitsland: “De innovaties die wij in de afgelopen jaren samen hebben kunnen doen, zijn het resultaat van een prettige en nauwe samenwerking met het team van Paradiso. Doordat we regelmatig in contact zijn over uitdagingen en kansen, ontstaan er ideeën voor nieuwe oplossingen. Het zijn veelal ontwikkelingen die we ook bij klanten in andere segmenten kunnen implementeren. Om dit soort onderwerpen ook komende jaren verder uit te bouwen met een partner als Paradiso, is natuurlijk super! Paradiso is een innovatieve, digitale muziekorganisatie, in staat om hun bezoekers meerwaarde te bieden vanuit hun sterke relatie met de fan en voor ons dus een ideale partner.”

Foto: Meisje met de camera