Programma
Nieuwsoverzicht

Nieuwe namen voor 7e ronde Zonneprijs

7 maart, 2023

The Visual 2

Indiestad presenteert samen met het Amsterdamse kledingmerk Scotch & Soda de Zonneprijs. De nieuwste en meest gewilde muzikanten van dit moment treden op in 't Zonnehuis voor een plek in de finale en een geldprijs ter waarde van 10.000 euro. Voor de zevende ronde die op donderdag 6 april 2023 plaatsvindt zijn de namen nu bekend.

Kai Needie behoort tot de zevende selectie bands voor talentencompetitie Zonneprijs in Amsterdam.
puntjudith behoort tot de zevende selectie bands voor talentencompetitie Zonneprijs in Amsterdam.

Plumeau

Plumeau is een driekoppige band uit Amsterdam. Te vergelijken met Kerberos, maar dan met meer haar en veel meer 'fluf'. Zo stoffig als je bek vol met zand en zo droog als je mond na een aantal pils, dorstig! Met een eigenzinnige samensmelting van funky baslijntjes, strakke drums en spacende gitaarpartijen giet deze band een spectrum van nummers in hun eigen geluid

Wolfgang
Wolfgang (14) is een jonge muzikant uit Amsterdam. Hij neemt thuis zijn eigen nummers op, over nachtmerries, meisjes en verlies. Pakkende melodieën en een grote stem dragen een diversiteit aan nummers, van power pop anthems tot singersongwriter gems. Zijn akoestische optredens zijn ontwapenend en geven een inkijkje in de belevingswereld van deze artiest in spe.

Wolfgang behoort tot de zevende selectie bands voor talentencompetitie Zonneprijs in Amsterdam.

Wolfgang

Gratis met de Indiestadpas 2023

Zonneprijs is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023. De Indiestadpas 2023 is verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023

Kijk en luister naar alle acts van Zonneprijs op YouTube en Spotify

Hqdefault 230316 130724

The Visual

Zonneprijs playlist op Spotify