Programma
Nieuwsoverzicht

Line-up voor Indiestad Fest compleet

13 april, 2023

GLÜ ME TOUR IMAGE WIDE web

De laatste namen voor Indiestad Fest, het jaarlijkse mini-festival van Indiestad voor nieuwsgierige muziekliefhebbers, zijn bekend. Hollywood altpopster Glüme, de Britse punkband DITZ en de Duitse-Braziliaanse muzikant en kunstenares Gloria de Oliveira maken de line-up voor de editie van dit jaar compleet. Reguliere tickets zijn verkrijgbaar via de eventpagina hieronder. Pashouders van de Indiestadpas 2023 kunnen deze dag gratis bijwonen.

Op zondag 24 september is er in Paradiso een breed spectrum aan nieuwe indie artiesten te horen, variërend van elektronische pop tot harde punk. Eerder hebben het New Yorkse Geese, elektroduo Tachys, indieband Teleman en de Noorse hardcoreband Hammok hun komst bevestigd. Dit programma is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023.

Indiestad Fest
Onder de nieuwe naam Indiestad Fest zijn er deze editie zeven acts te horen. Eerdere edities van dit festival droegen de naam Indiestadt Festival. Als doorvoerhaven naar het Hamburgse Reeperbahn Festival in diezelfde week, pikt Paradiso de krenten uit de pap en vult het programma aan met andere veelbelovende indie-acts. Het programma bestaat dit jaar uit electropop van Tachys, postpunk van Geese, elektronische indiepop van Teleman, punkband DITZ, altpopster Glüme, melancholische indie van Gloria de Oliveira en hardcoreband Hammok.