News overview

Line-up voor Indiestad Fest compleet

GLÜ ME TOUR IMAGE WIDE web

De laatste namen voor Indiestad Fest, het jaarlijkse minifestival van Indiestad voor nieuwsgierige muziekliefhebbers, zijn bekend. Hollywood altpopster Glüme, de Britse punkband DITZ en de interdisciplinaire kunstenares Gloria de Oliveira maken de line-up voor de editie van dit jaar compleet.

Op zondag 24 september is er in Paradiso een breed spectrum aan nieuwe indie artiesten te horen, variërend van elektronische pop tot harde punk. Eerder hebben het New Yorkse Geese, Hollywood alt-popster Glüme en indieband Teleman hun komst bevestigd voor dit jaar. Dit programma is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023.

Indiestad Fest
Onder de nieuwe naam Indiestad Fest zijn er deze editie zeven acts te horen. Eerdere edities van dit festival droegen de naam Indiestadt Festival. Als doorvoerhaven naar het Hamburgse Reeperbahn Festival in diezelfde week, pikt Paradiso de krenten uit de pap en vult het programma aan met andere veelbelovende indie-acts. Het programma bestaat dit jaar uit electropop van Tachys, postpunk van Geese, elektronische indiepop van Teleman, punkband DITZ, altpopster Glüme, melancholische indie van Gloria de Oliveira en hardcoreband Hammok.