Zola Blood website

Zola Blood

Zola Blood

Sunday 7 February 2021

Sunday 7 February 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Zola Blood kan vanwege de aangescherpte coronamaatregelen en verlengde lockdown niet doorgaan op de geplande datum. Om die reden is het concert verplaatst naar donderdag 21 oktober 2021. Let op: het concert vindt nu plaats in Paradiso Noord, de openings- en aanvangstijden zijn gewijzigd. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum en de nieuwe locatie. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
English:
Due to COVID-19 measures and the ongoing lockdown, the Zola Blood concert can’t take place on February 7th, 2021. Therefore, the concert is rescheduled to Thursday, October 21st, 2021. Please note: the concert is relocated to Paradiso Noord and therefore, the time schedule has changed. All bought tickets remain valid for the new date and the new location. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

=========

Zola Blood maakt donkere electropop met gelaagde synths en de meeslepende zang van Matt West als blikvangers. Het viertal uit Londen werd na de oprichting in 2013 ontdekt door de manager van Talk Talk en zo begon het balletje al snel te rollen. De eerste singles werden door blogs van over de hele wereld opgemerkt en in 2016 begon het viertal te werken aan het debuutalbum ‘Infinite Games’. Omdat de bandleden deze plaat zelf wilden produceren, spendeerden ze maandenlang in de studio om te experimenteren en hun studioskills verder te perfectioneren. Veel aandacht voor de details dus, en dat komt duidelijk naar voren op het goed ontvangen eindresultaat. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Zola Blood
Hqdefault 200428 104526
Hqdefault 200428 104526 1

Play Out

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma