Programma
Paradiso ZNMM

Zing Nederlands Met Me

Zing Nederlands Met Me

zondag 18 juni 2017

zondag 18 juni 2017

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 14:30, Hoofdprogramma: 15:00

Reserveren is noodzakelijk

Reserveren is noodzakelijk, vul het formulier in: Nederlandstaligen of niet-Nederlandstaligen/non-Dutch speakers.

Onder begeleiding van pianist Anneriek Bekhuis en voorzanger Emmelie Zipson worden een uur lang liedjes van bekende Nederlandse artiesten gezongen in de bovenzaal van Paradiso.

Tijdens Zing Nederlands Met Me worden een uur lang zes verschillende Nederlandse liedjes gezongen, in de bovenzaal van Paradiso. Iedereen die Nederlands wil leren en/of uit volle borst Nederlandse klassiekers – van Benny Neyman tot Kenny B - wil zingen is welkom. Paradiso zorgt voor een pianist, een voorzanger, liedteksten en een drankje. Deelnemers worden begeleid door artiesten zoals Meral Polat, Alphonse "Big Boy" Caprice, Jörgen Tjon A Fong en Manoushka Zeegelaar-Breeveld, en pianisten Ricardo de Rooy, Thomas Hanenberg en Danny van Kessel.

De toegang is gratis maar graag wel een plekje van te voren reserveren. Vanaf 14:30 staat een drankje voor je klaar.

‘Zing Nederlands Met Me’ is oorspronkelijk ontwikkeld als ‘De Gelukkig Zijn Sessies’ door de Ancienne Belgique (AB), het toonaangevende concertpodium in Brussel, in samenwerking met Theater van A tot Z. In samenwerking met de Ancienne Belgique breidt Paradiso dit initiatief uit naar Amsterdam.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  ZNMM

  Video van de Volkskrant

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma