Programma
YVES

YVES

YVES

zaterdag 2 april 2022

zaterdag 2 april 2022

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Maak kennis met de alternative r&b en hiphop artiest YVES. Muziek heeft altijd een hele grote rol gespeeld in zijn leven. Met zijn debut EP ‘SADDERDAYS’, uitgebracht onder het label van Mr. Probz (Left Lane Recordings) brengt YVES een fris geluid voor de Nederlandse r&b en hiphop cultuur.

Met de singles ‘Dorpje’, ‘In M’n Hoofd’, ‘Medicijn’ en ‘Gespreksstof’ uit 2019 stelde hij zichzelf in staat om zijn vaardigheden te ontwikkelen en begon YVES steeds meer aandacht en erkenning te krijgen van het grotere publiek. Begin 2020 bracht hij zijn langverwachte debuut EP ‘SADDERDAYS’ uit. Samen met zijn executive producers SHY en Clarx Kent smolten zij neo-soul, r&b, hiphop en jazz tot een collectief geluid. In 2021 volgde zijn tweede project HIGHSANDGOODBYES, exclusief geproduceerd door SHY. Innovatief, buiten de lijntjes en mysterieuze sferen. Weer een mix van alternatieve r&b en hiphop waar SHY en YVES weer de grenzen opzoeken en soms ook overschrijden.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • YVES
Hqdefault 220215 135617

YVES & SHY

BLIJF

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma