Programma
WM Press shot 2016

Wolfmother + The Sore Losers

Wolfmother + The Sore Losers

vrijdag 14 juli 2017

vrijdag 14 juli 2017

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is uitverkocht, maar Wolfmother komt op zaterdag 19 augustus voor een extra optreden naar Patronaat in Haarlem.

Het vierde album 'Victorius' van Wolfmother was vorig jaar weer om te smullen en echoot nog steeds na in Paradiso na het ijzersterke optreden van de band in april. Ook op onder andere Lowlands toonde de Australische band aan elf jaar na het uitkomen van meezing-hitkanon 'Woman' nog garant te staan heerlijk uit de hoek te kunnen komen met al die fijne gitaarriffs. Neem nu bijvoorbeeld de titeltrack van 'Victorious': opnieuw een hitwaardige knaller zoals we van bandhoofd Andrew Stockdale mogen verwachten. Een optreden van deze krullenkop en co staat bol van heerlijk hardrockgeweld met een psychedelische twist.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Wolfmother
  • The Sore Losers
Maxresdefault 61

Victorious

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma