Whitney web

Whitney + Uwade

Whitney + Uwade

12 feb 2023

12 feb 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste evenement van 9 november 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail van ons met verdere informatie. 

Met het sterke debuut ‘Light Upon the Lake’ schopte indieband Whitney het in 2016 tot vele eindejaarslijstjes en daar voorbij. Albumopener ‘No Woman’ zet de toon van een tiental zonnige liedjes met afwisselend soepele gitaarloopjes, falsetzang en blazers. De teksten komen van songwriters Julien Ehrlich en Max Kakacek, die tijdens het schrijfproces elk door een moeilijk einde van een relatie gingen. Zo komt het dat Whitney zowel melancholisch als zorgeloos klinkt. Nu is de groep uit Chicago terug met een nieuw album, 'SPARK', wat naar eigen zeggen "duizelingwekkende verschillen" heeft met het eerdere geluid van de band.

Support: Uwade

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Whitney
  • Uwade
Hqdefault 221006 170905

Whitney

REAL LOVE

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma