Programma
Paradiso

Vijf Jaar Paradiso Vinyl Club

Vijf Jaar Paradiso Vinyl Club

zaterdag 21 maart 2020

zaterdag 21 maart 2020

Zaal open: 12:00, Hoofdprogramma: 12:00

LET OP! DIT EVENEMENT GAAT NIET DOOR  EN WORDT UITGESTELD NAAR EEN LATER TE BEPALEN DATUM

Op donderdag 12 maart 2020 heeft de Nederlandse overheid in overleg met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) onder meer besloten dat evenementen met meer dan honderd personen verboden zijn. Dit in betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Tot en met dinsdag 31 maart 2020 moeten alle programma’s worden opgeschort en waar mogelijk verplaatst.Gezien de omvang van het programma van Paradiso kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over de opgeschorte programma’s. Wanneer de wijzigingen duidelijk zijn, wordt per programma een e-mail met informatie naar alle ticketkopers verstuurd. Updates over programma’s zal ook beschikbaar komen op de programma-pagina’s op onze website.

We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Externe locatie

  • Josephine Odhil
  • Queen's Pleasure

'Vijf Jaar Paradiso Vinyl Club' compilatie-album

Bezoekers die zich vandaag in Concerto inschrijven om lid te worden van Paradiso Vinyl Club ontvangen de exclusieve ‘Vijf Jaar Paradiso Vinyl Club’ plaat. De 12" is een zeer exclusief compilatie-album met een selectie van singles die via Paradiso Vinyl Club uit zijn gekomen, gedrukt op luxe oranje vinyl en met bijzonder artwork door illustrator Nik Heemskerk.

Word lid van Paradiso Vinyl Club

Paradiso Vinyl Club is het onafhankelijke platenlabel van Paradiso. Paradiso steunt graag artiesten waar zij in gelooft en probeert op die manier een klein steentje bij te dragen aan talentontwikkeling in het Nederlandse muzieklandschap. Wil jij opkomend muzikaal talent steunen? Je platenkast aanvullen met mooi vinyl? En gratis naar concerten? Voor slechts zes euro per maand ben je lid van Paradiso Vinyl Club en ontvang je om de maand een nieuwe release en daarnaast nog vele extra’s zoals gastenlijstplekken en gadgets. 

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma