Programma
Zerozerozero 180301 172820

Video Store, Zero Zero Zero, Love Supreme

Video Store, Zero Zero Zero, Love Supreme

zondag 22 april 2018

zondag 22 april 2018

In Paradiso

Zaal open: 18:30, Hoofdprogramma: 19:00

Waar het vandaan komt? Geen idee, maar er is ineens een heuse wederopstanding van grunge, alternatieve rock en punk uit de jaren 80/90 gaande. Drie veelbelovende bands uit de scene maken deze lente een rondje langs de grote steden om, zoals ze zelf zeggen, de zalen kapot te rammen. Allereerst is er het Rotterdamse Video Store, de band met ex-leden van Face Tomorrow en Modern Life Is War, die sinds hun EP 'Leftovers' al razendsnel harten veroverde met hun op dissonante punk gestoelde popliedjes.

Maar ook ZERO ZERO ZERO is een band om in de gaten te houden, want hun eerste twee online singles beloven veel. De band met ex-leden van Tenement Kids en 16 Down wordt evenveel geïnspireerd door jaren 80-helden The Replacements als door emo uit de jaren 90. De productieve band komt dit jaar nog met drie releases, waaronder een split met Video Store.

Nieuwkomer Love Supreme zal alt-rock harten doen smelten met hun heerlijke sound die doet denken aan klassiekers als Dinosaur Jr., maar evengoed aan bands als Superchunk en Lemonheads.

Bekijk evenement op Facebook
Op maandag 16 april geven punk en altrock bands uit Amsterdam, Rotterdam en Utrecht een show in Paradiso in Amsterdam

Turn Up The Light

Zerozerozero

If You Say I'm Okay

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma