Programma
Paradiso

Valentine Angels 2.0

Valentine Angels 2.0

Sunday 13 February 2011

Sunday 13 February 2011

Op de avond voor Valentijnsdag de dag presenteren wij met trots: Valentine Angels 2.0. De verveling slaat een beetje toe in de eens zo bruisende homoscene in hartje Amsterdam. Neem daarbij de groeiende tekenen van anti-homogeweld in onze stad en het idee is geboren: het wordt weer eens tijd voor een feest met alléén maar liefde, tolerantie en extravagantie.

Op deze avond, die druipt van de liefde en gezelligheid, is het in Paradiso een komen en gaan van BN'ers, modellen en mode-experts, want het hoogtepunt is een modeshow. Gebaseerd op de populaire lingerieshow van Victoria’s Secret, maar dan met vrouwen én mannen op de acht meter lange catwalk. Glennis Grace maakt haar catwalkdebuut en sluit af met een spetterend optreden.

Kelly van der Veer opent de show als Gisele Bundchen, Sylvia Geersen grijpt haar kans op een contract als Valentine Angel, Jasmine Sendar maakt haar rentree als model, Esha (muze van Addy van de Krommenacker) zal met haar sexy looks als de Nederlandse 'Adriana Lima' over de catwalk lopen, Peter Rost (Ch!pz) toont zijn wasbord, Julian Pechler (Popstars, broertje van Dewi) doet zijn 'signature walk' en laat alle HNTM-modellen en hun catwalk-coach Mariana Verkerk versteld staan.

Voor en na de ‘Valentine Angels modeshow’ is het feest met dj’s Covergirl Sunny, Bastiaan van Schaik, The G-Team en een mystery dj.

Dresscode: rood.

Paradiso Programme

Programma