Programma
Toverberg website 1

Toverberg

Toverberg

Wednesday 24 November 2021

Wednesday 24 November 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Concert met zitplaatsen

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.
Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie. 

---

Dit is het verplaatste programma van 29 september 2020, 27 oktober 2020, 1 februari 2021 en 1 juni 2021. De band treedt niet meer op met de naam Lars and the Magic Mountain, maar geeft een nieuw concert onder de noemer Toverberg. Tickets gekocht voor bovengenoemde data zijn ook geldig voor de nieuwe datum. 

  • Programma met zitplaatsen

Toverberg is de nieuwe naam van Lars and the Magic Mountain. Na een aantal jaren opnemen en touren met punkband St. Tropez en Go Back to the Zoo besloot de Amsterdamse muzikant Lars Kroon begin 2019 dat het tijd was om zijn eigen album te maken. Hij schreef een paar nummers, nodigde wat vrienden uit in zijn studio en zo ontstond al snel een volledige plaat. De spacepop die hieruit voortkwam klinkt symfonisch en hypnotiserend met liedjes over toewijding, eerlijkheid en loyaliteit. Nu is er een intiemer tweede album op komst, waardoor Lars het tijd vond voor een nieuwe naam en een kleinere livebezetting. En voilà: dan krijg je Toverberg.

Concert met zitplaatsen

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Toverberg
Hqdefault 210709 143359

Toverberg

Afterparty

Op woensdag 24 november geeft Toverberg een concert in Paradiso. Koop hier je officiële tickets.

Toverberg

Invincible

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma